Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

krokodýlův smrdutý dech

1. 3. 2011 17:52
Jestli to nebude spíš tím,

že zblbli tvůrci seriálů. A zblblí diváci jim na to čučí jako na svatej obrázek...

0 0
možnosti

mevak

1. 3. 2011 14:32
Paní Květa má pravdu .

Doktoři v seriálech buď souloží , nebo diagnosticky chybují , po případě  se rozvádějí . Stále chtějí odejít z nemilované nemocnice, ale stále setrvávají .  Autoři si nevědí rady, tak do děje nasazují stále nové a nové postavy . A tím více zmatku . Zaplavená je tím nejen Nova Prima , ale i satelity . Je to děs !

0 0
možnosti

simsII

1. 3. 2011 14:58
Re: Paní Květa má pravdu .

problém je i v tom, že v seriálech ukazují ten doktorský život tak okázale, že lidé si opravdu mohou myslet, že se doktoři především rozvádějí, provozují výměny partnerů jak na běžícím pásu a mám pocit, že v seriálech si ani doktoři nestěžují na to, že jsou stále v práci. Sem tam nějaká příslužba a o přesčasech ani nikdo moc nemluví. Soukromý život mají taky dost bohatý a nežijí si zrovna jako sociálové. To když se člověk podívá na serály americké provenience, tak to je samá akčnost a ještě jedna věc tam nechybí empatie - chování k pacientům i k jejich rodinným příslušníkům.

0 0
možnosti

pedr64

1. 3. 2011 13:54
asi by stálo za to si ujasnit, o jaký typ seriálu

se jedná, jestli o profesní nebo vztahový. Pokud zůstaneme doma, tak profesním seriálem z poslední doby byly třeba ty kriminálky Anděl a Staré mesto (a bylo jim to ku prospěchu). Doktorský seriály jsou kombinací obého a to je ten problém. Proto za účelem neustálého hledání záplatek a nových postav v nekonečném seriálů scénaristé vymýšlejí neuvěřitelné konstrukce a hrdinové se chovají jako idioti

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS