Diskuse

Karma za nahou ošklivost

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Muzzlinka

11. 5. 2009 17:07
Sama jste svůj blog hezky shodila

Ano, co se děje poté. Celý pořad je kontroverzní. Ale Vaše hodnocení jde velmi plytce po povrchu. Po té vizuální prezentaci, kterou vidíte svýma očima. Vám je tato prezentace nepříjemná a tak jste odsoudila celý pořad.

Jenže věci nejsou tak jednoduché. Na sebevědomí žen v pořadu nepracuje jen "vlezlý" moderátor nebo "módní" vizážisti. Zatímco Vy vidíte na obrazovce sestřih během jedné hodiny, ženám se v tomto pořadu věnuje velký tým lidí po dobu několika týdnů. Z toho plyne, že jejich vliv se neomezuje jen na viditelné symboly krásy. Ale také na změnu postojů oněch žen. Doporučuji si přečíst rozhovory s některými z nich o pocitech po odvisílání pořadu o nich. Kupodivu pro ně nejpodstatnější nebyla "plastika" nebo líčení. Podstatná pro ně byla změna optiky, podobná té, kterou Vy odvozujete z porodu. Prostě našly svou odvahu, dokázaly si svou cenu a získaly své sebevědomí v tom, že si touhle obtížnou sebeprezentací prošly.

0 0
možnosti

autorka

11. 5. 2009 18:43
Re: Sama jste svůj blog hezky shodila

Zákulisí pořadu nemá divák možnost posoudit. Vnímá , bohužel, jen to co se mu ukazuje :-/ 

0 0
možnosti

milenkamikes10

11. 5. 2009 16:11
Máte pravdu

taky bych ráda viděla ty "krásky", když zhasnou světla kamery a jak žijí za měsíc, dva..... všechno je to jen pozlátko, nevěřím, že se mávnutím proutku  zvýší jejich sebevědomí, dokud nebudou mít rády sebe, tak jak jsou, je zbytečné cokoliv si nalhávat....VVV 

0 0
možnosti