Květa Kovaříková

Až u nás zvítězí islámská revoluce...

18. 11. 2009 14:45:29
Čeká naši zemi v dohledné době islámská revoluce? Z pohledu svobodomyslné bytosti pevně doufám, že ne. Pokud nás však zarytí islamofobisté nealarmují (a nestraší) nadarmo, někdy v budoucnosti k ní dospějeme. Nevíme dne ani hodiny. Neznáme přesné indicie. Jediné co si už dnes můžeme v jasných konturách představovat je podoba oslav jejího 20. výročí.

Na Mohamedově náměstí se sejdou davy mladíků (děvčata budou spořádaně sedět doma) provolávající nehynoucí slávu velkému Mohamedu Al-Havlovi, který je vysvodil ze spárů liberální zkaženosti a úpadku.

Moderátoři televizních stanic Al-Nova a veřejnoislamistické ČT se mezitím v přímém přenosu budou předhánět v líčení zvěrstev minulého prozápadního režimu - v tématickém pásmu promluví o své opovrženíhodné minulosti zahalené cudné ženy a po nich vystoupí stateční vousatí muži - trpěli, když museli přepouštět svá pracovní místa ,,mužatkám", trpěli, když naráželi na urážlivé pornografické materiály a nejvíce trpěli, když jim ve společenských zařízeních vnucovali alkohol.

A u obrazovek sedící našinci budou hromadně přikyvovat - ano, jistě, všechno tu tehdy bylo špatné, buďte děti rády, že jste ještě nebyly na světě...

Autor: Květa Kovaříková | karma: 21.89 | přečteno: 1390 ×
Poslední články autora